Fullcolourpillow staat voor mijn overactieve brein, die altijd bezig is met rare hersenspinsels en nieuwe filosofieën. Voor mijn brede interesses en hobbies. Voor mijn zin in het leven en liefde voor mensen, dieren en reizen. Maar ook staat het ‘gekleurde kussen’ voor mijn ziekte, die mij al een groot deel van mijn leven in zijn greep houdt, vroeger subtieler maar de laatste paar jaar steeds steviger tot bedlegerig aan toe. Meer over mijn ziekte is hier te vinden.

Ik ben Talitha, 24 jaar oud, getrouwd met de leukste van de hele wereld, en dagelijks vergezeld door twee heerlijke, aandachtsgekke katjes. Ik ben officieel gristen, je zou me kunnen classificeren in het vakje dat een die-hard atheïst mij een tikkeltje naïef vind, en de gemiddelde christen juist mijn manier van denken té post-modernistisch. Gelukkig hoef ik niet iedereen blij te maken, en heb ik al helemaal geen behoefte om mijn opvattingen door iemand zijn strot te duwen.

Maar goed, mijn interesses. Ik word diep gelukkig van alles wat met oudheid & mythologie te maken heeft, ben een boekenworm, houd van creatieve uitspattingen en kunst in de breedste zin van het woord. En dieren. En muziek. Maar dat valt natuurlijk onder kunst.

Mijn blogs gaan in principe over alles wat ik tegenkom en wat mij bezighoudt in het leven. Nu het zo slecht gaat met mijn gezondheid zullen dit vaak updates zijn over mijn behandeling, ook om iedereen op een makkelijke manier op de hoogte te kunnen houden. Gaat het iets minder slecht (het woord ‘goed’ durf ik voorlopig nog niet te gebruiken) dan zullen er vanzelf weer wat leukere dingen verschijnen ;-).

Ik wens u allen een prettige leeservaring toe!
Reageren mag en delen = lief. Ok doei.

Eén reactie Volgende »

  1. Taliet, zo ken ik je ook, een fullcolourpillow! Je bent een pracht mens, je sprekende ogen en je aanstekelijke lach. Als ik aan jou denk dan zie ik je rennend door een gebouw lachend en huppelend, met een superdress, je kan de hele wereld aan! I picture you in funcky clothes jumpung in the air.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s