My Pillow on Vacation

Standaard

De dagen gaan snel voorbij in mijn kleurvolleloze leven. Dat is natuurlijk ook logisch, want time flies when you’re having fun. Ik ben op een luxe all-inclusive vakantie die intussen wel heel lang duurt. Soms zou ik wel wat meer afwisseling willen, maar eigenlijk moet ik niet zeuren. Ik zit hier vet luxe.

Elke ochtend krijg ik ontbijt op bed, afgeleverd door een hele mooie man. Na het ontbijtje krijg ik altijd ruim de gelegenheid om weer even lekker verder te slapen. Een beetje dromen, een beetje dummelen, tot dat het zo’n 11 uur is, wanneer het tijd is voor lunch nr. #1. De koelkast is altijd vol, er is altijd genoeg te drinken, en ik heb altijd gezelschap van twee super leuke katjes. Als het weer het toelaat nuttig ik mijn lunch lekker op de schommelbank, gewapend met tuinstoelkussen en zonnebril. Intussen is het middag, en voor dit onderdeel van de dag kan ik meestal tussen drie verschillende dingen kiezen. Ik kan of op de bank een middagdutje doen, een filmpje kijken, of wat lezen, misschien wel school gerelateerd. Als ik met één of twee van deze activiteiten klaar ben, is die mooie man die mij elke ochtend ontbijt op bed geeft weer terug. Meestal kletsen we even wat, nadat hij zijn gang gaat, en ik weer de mijne.

Als ik later in de middag op bed lig voor nog een schoonheidsslaapje, is er altijd roomservice beschikbaar. Rond een uur of zeven komen er heerlijke geuren en aroma’s vrij vanuit de keuken, waarna ik een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijg. Ik geniet van de maaltijd, en al helemaal van de fles wijn die opengaat. De avond staat in meestal in teken van thee-leuten en gezelligheid, tenzij de mooie man waar ik het over had weg moet. Ik leut dan nog wel thee, het is alleen iets minder gezellig. Ik neem dan maar lekker een bad, want ja, dat hoort bij een all-inclusive vakantie natuurlijk.

Het is allemaal geweldig natuurlijk, en het klinkt ook perfect. Toch, ’s avonds, als ik op bed lig, begint mijn hoofd nog wel eens te malen. De vakantie duurt toch wel erg lang zo. Ik heb heimwee. Ik wil naar huis.

Eén reactie Volgende »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s